Safranbolu Belediyesi tarafından amatör spor dallarında mücadele eden sporculara içerisinde eşofman takımı ve forma gibi malzemeler dağıtıldı.
Safranbolu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen malzeme dağıtım törenine; Vali İzzettin Küçük, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin ile sporcular ve aileleri katıldı. Törende bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, insanların günde mutlaka en az 10 bin adım atması gerektiğini ifade ederek, herkesin yürüyüş yapmasını tavsiye etti. Zaman zaman hastanelerde hastaları ziyaret ettiğini ve yaptığı sohbetlerde insanların kendisine fazla özen göstermediğini dile getiren Şahin, vücudumuzun görevini daha sağlam yerine getirebilmesi için sporun ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
Yapılan konuşmaların ardından Safranbolu Belediyesi'nin katkılarıyla temin edilen spor malzemeleri, Vali İzzettin Küçük ve diğer katılımcılar tarafından genç sporculara dağıtıldı.
(ET-ET-Y)

07.01.2013 16:50:02 TSI

Editör: Wan Haber