Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, pazar günü deplasmanda seyircisiz oynayacağı F. Karagümrük A.Ş. maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, son iki haftada direnci yüksek takımlarla oynadıklarını ve 4 puan kaybettiklerini söyledi. Özyazanlar, "Kazanmak istedik, bunun için fırsatlar da yakaladık ama başaramadık. İstanbulspor maçının hakkı doğrusu beraberlikti. Çünkü rakipten daha üstün değildik. Karagümrük takımı da bu ligin iyi takımlarındandır. Zor maç olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Daha önce de belirttim, ben şimdiki tabloya bakmam, önemli olan sezon sonundaki tablodur. Elbette puanlar kaybedeceğiz. Fakat sonuçlar ne olursa olsun geride kalan maçı unutarak önümüzdeki maça motive olmak zorundayız" dedi.
Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul ise sahalarında oynadıkları İstanbulspor A.Ş. maçının geride kaldığını, bundan sonraki maçlara odaklandıklarını söyledi. Doğrul, "Şimdi önümüzdeki maç bizim için önem kazandı. Son 2 haftada 4 puan kaybettik. Öne geçtiğimiz maçlarda galibiyeti koruyamadık. Ama futbolda bunlar var. Dünyada tüm maçları kazanan takım yok. Her şeye rağmen 6 puan farkla lider durumdayız. Bunu lig sonuna kadar korumaya kararlıyız. Biz kendimize güveniyoruz. Takımımızda en ufak bir sorun yok. Moralimiz iyi, bunu en iyi şekilde kullanıp, ligdeki konumumuzu koruyacağız. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.
(MG-AKK-S)

06.12.2012 13:34:50 TSI

Editör: Wan Haber