Adıyaman Sporcular Derneği (Spor-Der) Başkanı Yusuf Babar, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Büyükaslan'ın sürekli derneğin yanında olduğunu, spor camiasına yardımda bulunduğunu dile getiren Spor-Der Başkanı Yusuf Babar, "Sayın Belediye Başkanımız, dernek olarak sizi kendimizden biri olarak görüyoruz. İşitme engellileri sporcularımıza ödül verdiniz. Bilindiği üzere bu sporcularımız faaliyetlerini Spor-Der çatısı altında yürütmektedirler. Bunlardan 11'i Türkiye derecesi yaptı ve siz ödüllendirdiniz. Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yıl yine Adıyaman'daki 20'ye yakın amatör spor kulübümüze malzeme yardımında bulundunuz. Bundan dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyaretinize geldik. Hem bizi kabul buyurmanızdan, hem de camiamıza yardım etmenizden dolayı şahsım ve derneğimiz adına şükranlarımızı ifade etmek istiyorum" dedi.
Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, "Spor-Der, Uzun yıllar Adıyaman'ımıza hizmet etmiş olan sporcularımızı bir çatı altında toplamakla güzel bir hizmete imza atıyor. Dernek kurucularının ve üyelerinin Adıyaman'a büyük yararları oluyor. Hepsi birbirinden değerlidirler. Hizmetlerinden dolayı şahsım ve kentim adına teşekkür ediyorum.
Bilindiği üzere Spor-Der'e bağlı işitme engelli sporcularımız bu yıl yapılmış olan judo yarışmasında Türkiye derecesi almışlardı. Adıyaman Belediyesi olarak, meclis kararıyla bu sporcularımıza 18 bin TL civarında nakdi yardımda bulunmuştuk. Bu sporcularımız arasında Türkiye birincisi, Türkiye ikincisi ve Türkiye üçüncüsü olarak derece almış gençlerimiz vardı.
Takım halinde de Türkiye birincisi olmuşlardı. Bundan dolayı tekrar derneğimize, sporcularımıza ve antrenörümüze teşekkür ediyor, sporcularımızın gözlerinden öpüyorum.
Başarı getirdikçe kendilerine desteğimiz devam edecektir. Bu arada spor tesislerimizin inşaatları hızlı bir şekilde devam etmektedir. Allah nasip ederse 2013'ün sonuna doğru gerek olimpik kapalı yüzme havuzumuzun, gerekse kapalı spor salonumuzun inşaatları bitecek.
Belediye Başkanı olarak daha nice yıllar Adıyaman'ımıza ve spor camiamıza hizmet edeceğiz" şeklinde konuştu.
(CK-AŞ-Y)

09.12.2012 15:10:09 TSI

Editör: Wan Haber