Bugün ilk olarak Selimbey Mahallesi’ni ziyaret eden Erbaş, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyerek, belediye başkanlığı döneminde Van’a yapmış olduğu bazı hizmetlerden bahsetti. Erbaş, “1989 yılında almış olduğumuz belediye başkanlığı ile ilk olarak Van’ın iki önemli alt yapı sorununu çözdük. Bunun ilki içme suyu oldu. Gürpınar ilçesinde bulunan Mejingir suyunu toplamda 700 kilometrelik bir altyapı çalışması ile Van merkez mahallelere ulaştırdık. İkinci önemli proje ise 264 kilometre kanalizasyon alt yapı çalışması yapıldı. Bununla birlikte biyolojik arıtma tesisleri kuruldu. Bu tesislerin kurulması ve hayata geçirilmesi ile Van Gölü’ne akıtılan kanalizasyon atıkları durduruldu ve Van Gölü’nün kirlenmesi önlendi” dedi.

Erbaş, daha sonra beraberindeki Saadet Partisi GİK Üyesi ve Genel Merkez Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı İsrafil Bayrakçı ve SP Van İl Başkanı Özay İlhan ile Altınokta Körler Derneği’ni ziyaret etti. Burada konuşan İsrafil Bayrakçı, Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde kurmuş oldukları Engelliler Koordinasyon Merkezileri ile engellileri sahiplendiklerini belirterek, “Engellileri sahiplenmek bizim dinimiz gereğidir, bu bizim en büyük şiarımızdır" dedi.

Saadet Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş ve beraberindekiler, Defterdarlık ve Milli Emlak Müdürlüğü ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’nı da ziyaret ettiler.

Editör: Wan Haber