Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Zonguldak Barosu Başkanı Avukat İ.Kerem Ertem'i ziyaret etti.
SP Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar beraberindeki heyetle, Zonguldak Barosu Başkanı Avukat İ.Kerem Ertem'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette bir konuşma yapan, SP İl Başkanı Sadık Kar, "Gecikmişte olsa bu ziyareti ifa edelim dedik. Çoktandır Zonguldak gündemi hızlı gelişiyor. Bizimde teşkilat işlerimiz ağır bu aralar. 2 ilçemize kurulmalarıyla alakalı programımız var. Ondan dolayı biraz geciktirdik. Hakkınızı helal edin. Biz gerçekten baroyu çalışmalarını önemseyen bir teşkilatız. Yakın durmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarınızı da ilgiyle izlemeye gayret ediyoruz. Bu arada çeşitli fikir alışverişleri de yapmak isteriz. Mesela geçen Musa Beyle görüşürken daha önce yapılması gereken Anayasa değişiklikleriyle alakalı partimizin çalışmaları vardı. Hem onu size de sunarız. Hem bu konuda sizin görüşlerinizi alırız. Karşılıklı bir görüşme sağlarız" dedi.
Zonguldak Barosu Başkanı Avukat İ.Kerem Ertem ise, "Sizlerle beraber olmak her zaman mutluluk verici bir hadisedir. Tekrar tekrar bize şeref verdiniz. Sizle zaten birçok konuyu oturup konuşuyoruz. Birbirimizin fikirlerine saygı göstererek, olgunluk noktasına getirmeye çalışıyoruz. Ben tekrar şahsın ve Baro olarak teşekkür ediyorum. Memnuniyet duydum" dedi.
Daha sonra, İl Başkanı Kar, Baro Başkanı Ertem'e hazırladıkları Anayasa değişikliği ile ilgili hazırladıkları dosyayı takdim etti.
(SA-SA)

21.01.2013 15:23:05 TSI

Editör: Wan Haber