Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Yönetimde bulunan arkadaşları ile kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan İlhan, basın mensuplarının kentle ilgili sorularını cevapladı.

Van’ın mevcut sorunlarının giderek büyüğünü, başka Van’ın ve başka Türkiye’nin olmadığını ifade eden İlhan, “AK Parti’nin de Van Büyükşehir Belediyesi’nin de üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek zorundadırlar. Van’ın birçok sorunu var ve bunları anlatmakla bitiremeyiz. Biz her hafta düzenlediğimiz basın toplantısında kentimizin tüm sorunlarını tek tek ele alıp muhataplarına çözüm önerileri ile birlikte basın yolu ile iletmekteyiz. Biz muhalefet olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

İlhan, daha sonra gazetecilerin; ‘güç birliği platformu, kentte uyuşturucu kullanımı, kent meydanı, sahil yolu projesi, VOTAŞ, çevre yolu, işsizlik ve istihdam’ konularına yönelik sorularını da yanıtlaması ile program sona erdi.

6-233.jpg

Editör: Wan Haber