Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "'Biz Geliyoruz-Patriotlar Gelmesin' diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz. Yürüyüşümüz, 20 Ocak 2013 Pazar günü, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı'nda büyük buluşma ile son bulacaktır" dedi.
SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır" görüşünü savunarak, "Bu Patriotlarla birlikte, Kahramanmaraş'a Alman askerleri, Adana'ya Hollanda askerleri, Gaziantep'e ise Amerikan askerleri gelecek. Tarihi bir görev olarak uyarıyoruz; Patriotlar, Türkiye'yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO, barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür. Girdiği yere, kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir" ifadelerini ileri sürdü.
"Saadet Partisi olarak, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın öncülüğünde, Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a tüm ülke sathında harekete geçiyoruz. 'Biz Geliyoruz-Patriotlar Gelmesin' diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz" diyen Asiltürk, "Yürüyüşümüz, 20 Ocak 2013 Pazar günü, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı'nda büyük buluşma ile son bulacaktır. Bu tarihi yürüyüşe tüm milletimizi davet ediyoruz" dedi.
(NA-SO-Y)

15.01.2013 17:10:32 TSI

Editör: Wan Haber