Konya'da bulunan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Durup dururken bir Suriye olayı çıkarıldı ve şuan ülkemize patriot füzeleri yerleştiriliyor. Yani patriot füzelerinin kontrolü bizde değil ama her halükarda bu füzeleri kullanacaksak Müslümanlara karşı kullanılacaktır. Haçlı Seferi günümüzde devam ediyor" dedi.
Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından yürütülen "Yeniden Milli Görüş Belediyeciliği Hamlesi" projesi kapsamında Konya'da bölge toplantısına katılan SP Lideri Mustafa Kamalak, Milli Görüş'ün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu ifade etti. Kamalak, gidilmesi gereken yolun 'Avrupa Birliği yolu değil, D-8 yolu, İslam Birliği yolu' olması gerektiğini belirterek, "Nedir Avrupa Birliği? Şöyle ilk perdeyi indirdiğiniz zaman Hristiyan kulübünü görürsünüz. O perdeyi de indirin Haçlı Birliği ile karşılaşırsınız" diye konuştu.

"2013 BÜTÇESİ, BİR BORÇ VE FAİZ BÜTÇESİDİR"
Konuşmasında 2013 bütçesini de değerlendiren Kamalak, "2013 yılı bütçesi, bir borç ve faiz bütçesidir. 80 yıllık Cumhuriyet dönemindeki borç 129 milyar dolar, 9 yıllık ilave borç ise 177 milyar dolar. Yani yüzde 150 artış var. Eski Cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel'in 'borç yiğidin kamçısıdır' sözü vardır. O dönemde neticede bu ülke 70 sente muhtaç hale gelmişti. Şu anki durum kanaatimizce ondan daha düzgün değildir. Bu yolun sonu ne yazık ki oraya doğru gider" dedi.

"İŞSİZLİK ORANINDA YÜZDE 50'İN ÜZERİNDE ARTIŞ VAR"
Türkiye'deki cezaevlerinin normal kapasitesinin 60 bin tutuklu ve hükümlüyü barındırabilecek seviyede olduğunu ifade eden Kamalak, "Ama içerideki insan sayısı 121 bini aşmıştır. AK Parti'nin iktidara geldiği dönemle, iş başında bulundukları 9 yıllık dönem arasında, fuhşiyata ilişkin suçlardaki artış yüzde 200 ila yüzde 465 nispetindedir. Yani buradan şuraya varıyoruz; bir yerdeki hata, toplumun temelini sarsacak tesirler meydana getirmektedir. Nitekim bu kardeşlerimiz iş başına geldiğinde Türkiye'deki işsizliğini oranı yüzde 6 olduğu halde, şuan yüzde 9.1 olmuştur. Yani yüzde 50'nin üzerinde artış vardır" diye konuştu.

"TÜRKİYE ADIM ADIM SAVAŞA SÜRÜKLENİYOR"
Türkiye'ye yerleştirilecek patriot füzelerinin kime karşı kullanılacağını İstanbul'da yapılan bir toplantıda bakanlara sorduğunu kaydeden Kamalak, Türkiye'nin adım adım savaşa sürüklendiğini savunarak, "Durup dururken bir Suriye olayı çıkarıldı. Ve şuan ülkemize patriot füzeleri yerleştiriliyor. Yani patriot füzelerinin kontrolü bizde değil ama her halükarda bu füzeleri kullanacaksak Müslümanlara karşı kullanılacaktır. Haçlı Seferi günümüzde devam ediyor. Bu ifadeyi ben kullanmıyorum, sadece hatırlatıyorum. 2003 yılında Amerika Irak'ı işgale başladığı vakit ABD Başkanı Bush, 'bu yeni bir Haçlı Seferidir' demişti. Ve o haçlı seferinde 1.5, 2 milyon Müslüman katledildi, şehit edildi. İşte şuan o Haçlı Seferleri devam ediyor. Ancak tarihteki Haçlı Seferlerinden farklı olarak kendileri geri çekilmiş durumda. Yüksek yüksek fiyatlarla silahları Müslümanların ellerine sıkıştırıyorlar. Bir taraftan oluk oluk Müslüman kanı akarken, diğer taraftan küresel emperyalizmin, ırkçı siyonizmin para kasaları dolmaktadır. Bu oyunu bozmamız lazım. Bu oyunu sizler bozacaksınız Allah'ın izniyle. Bu oyunu bozma hareketini bu evliyalar diyarı Konya'dan başlatalım Allah aşkına" ifadelerini kullandı.
Konuşmaları sık sık sloganlarla kesilen Kamalak, daha sonra basına kapılı kapalı olarak partililerle görüşmesine devam etti.
(AH-OK-Y)

12.01.2013 18:44:54 TSI

Editör: Wan Haber