Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Saadet Partisi'nin (SP) ocak ayı genişletilmiş divan toplantısı yapıldı.
Sani Konukoğlu Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ertan Sütçü, hedeflerinin mahalli seçimler olduğunu belirterek, "Heyecanımız ilçe divanımızda da artarak devam ediyor. Tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum. İlk hedefimizde seçimler var. İnşallah 2014 Mart ayında belediye başkanımızı ve belediye meclis üyelerimizi seçeceğiz. Bu hedef doğrultusunda, İnegöl ilçe teşkilatımızın taşıdığı büyük bir misyonu var. Sağlam inançlı ve azimli bir teşkilat yapısını kurarak, disiplinli ve planlı çalışarak İnegöl'ümüze, Bursa'mıza ve ülkemize örnek olmayı hedefledik" dedi.
Başarının sırrının ekip ruhunda geçtiğini anlatan Sütçü, "Rahmetli hocamız, 'Bozuk kantar, uzmanın elinde doğru tartmaz, cetveli eğri olan doğru çizgi çizemez' demişti. Dolayısıyla, başarı için önce sağlam bir inanç, doğru bir plan, sonra da ehil bir uygulayıcı lazım. İlçe teşkilatı olarak, tüm birimlerimizle, 14 aylık plan ve programımızı oluşturduk. Bu program doğrultusunda, her geçen gün tempomuzu artırarak, gece gündüz çalışarak, milli görüş belediyeciliğini halkımıza hatırlatacağız" dedi.
Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın kurucusu Hasan Damar ise, "Allah'tan korkarak yaşarsanız, ebedi dünyada korkmayacaksınız. Allah'tan korkmadan yaşarsanız, ister maşa, ister paşa, ister vali olun, isterbe başbakan, öbür dünyada perişan olacaksınız. Biz ne sağcıyız, ne de solcuyuz. Liderimiz Erbakan bize bu davayı miras bırakmıştır. O mirasların birincisi Saadet Partisi'dir. İkincisi Saadet gençliği ve Anadolu Gençlik Teşkilatı'dır. Üçüncüsü kadın kollarımızdır. Dördüncüsü Milli gazetemizdir. Beşincisi TV5 televizyonumuzdur. Altıncısı ise bizim yardım teşkilatımız olan Cansuyu'dur. Bu müesseseleri kurmak suretiyle bize emanet etmiş ve gitmiş. Bunlara sahip çıkmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu.
(SB-MŞ)

11.02.2013 12:54:06 TSI

Editör: Wan Haber