Kayseri Barosu'nu ziyaret eden Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu ziyarette yaptığı konuşmasında, "Son zamanlarda dünyada ciddi değişmeler var. Değişimden yanayız, ama yeni dünyanın adalete dayalı bir dünya olmasını arzuluyoruz'' dedi.
Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç'ı makamında ziyaret eden SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, dünyanın yeniden şekillendiğini söyleyerek, "Yeni dünyanın bugünden farklı olduğunu düşünüyoruz, çünkü adalet hakikaten mülkün temeli, bu devletin temeli manasındadır. Buralarda Barolara büyük sorumluluk düşüyor. Sizlerin çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç ise, "Kayseri Barosu olarak 3 ayımızı doldurduk. Kayseri Barosu olarak yeni bir döneme girdik. Toplumun dertleriyle, değerleriyle barışık, ülkenin dertlerini dert edinen ve topluma katkı sağlamaya gayret eden bir Baro olmaya çalışacağız. Hukuk devleti olmak adına Türkiye'ye katkı sağlamaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.
(MFT-ZB-Y)

21.01.2013 17:29:36 TSI

Editör: Wan Haber