Yozgat'ın Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim günü yaklaşırken, işadamlarından Tuncer Yıldırım, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayan Yıldırım, daha öncede başkanlık görevini yürüttüğünü, bu nedenle deneyimli olduğunu söyledi. "Yeni yönetim, yeni yapılanma ve güçlü büyüme" sloganıyla yola çıktıklarını ve göreve talip olduklarını dile getiren Yıldırım, sürekli bir değişim ve gelişim içerisinde bulunan Sorgun'un en önemli dinamiklerinden birinin Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olduğunu belirterek, "Güçlü üyeler, ancak güçlü ekonomi ile olur. Biz bu memleketin evladıyız. Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası'ndan beklentilerimiz, sizin beklentilerinizden farksızdır. Bizim, makam, mevki, koltuk gibi hiçbir düşüncemiz olmadı, olmazda. Biz ilçemize hizmet adına bu taşın altına elimizi sokuyoruz. Amacımız, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası'nı daha da güçlendirmek, ilçemizdeki yatırımları artırarak , büyümesine katkıda bulunmaktır. Bu amaç ve hedefler doğrultusunda şahsım ve ekip arkadaşlarımla, Sorgun'a, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hizmet etmek ve sorunlarına çözüm üretmek için canla başla çalışacağımızı taahhüt eder, bütün üyelerimizin desteklerini bekleriz." dedi.
Diğer yandan, halen görevde bulunan yönetim kurulu ile Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis yönetimi de yeni seçimlerde aday olmayacaklarını ve Tuncer Yıldırım'ı destekleyeceklerini açıkladı.
(ÖE-SK)

21.12.2012 16:37:45 TSI

Editör: Wan Haber