Manavgat Belediyesi, mahalle muhtarlarının kent halkına daha modern ve hızlı hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla Muhtar Evleri yaptırmaya devam ediyor.
Sorgun Mahalleside 160 metrekarelik alana inşa edilen modern muhtar evinin açılış töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sorgun Mahallesi'nde tamamlanan muhtar evinin en kısa zamanda bir açılış töreni ile mahalle muhtarına anahtar tesliminin yapılacağını bildirdi. Mahalle muhtarlarının sorumluluklarının ağır olmasına rağmen kötü şartlarda halka hizmet ettiklerini görmekten üzüntü duyduklarını kaydeden Başkan Sözen "O zaman kendilerine modern muhtarlık binaları sözü vermiştik. Halktan gelen talepler de bu doğrultudaydı. Yukarıpazarcı Mahallesi Muhtarlık binamızı tamamlayarak muhtarımıza teslim ettik. Şimdi Sorgun muhtar evimizi de teslim edeceğiz. Muhtarlık binamız son derece modern bir şekilde dizayn edilerek çevre düzenlemesi de yapıldı. Böylece mahalle halkımız da daha iyi şartlarda muhtarlık hizmeti almış olacak. Tüm mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
(AK)

07.12.2012 15:11:44 TSI

Editör: Wan Haber