Bölgesel Amatör Ligi 6.grupta mücadele eden sarı siyahlı takımın başarılı Teknik Direktörü Ferda Cevizci yaptığı basın toplantısında, taraftarlardan takımlarına sahip çıkmalarını istedi.
Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Ferda Cevizci, Sorgun Belediyespor bundan 3 yıl önce BAL Ligine yükseldiğini belirterek, " O yıldan bu yıla çok yol kat etti. Takımımız ilk yıl ligde kalma mücadelesi verirken, bu sezon şampiyonluk için mücadele veriyor. Şu anda ligde sıralamada 16 puanla Zonguldak Kömürspor'un ardından 3.sırada yer alıyoruz. Lider ile aramızdaki puan farkı sadece 5 puan. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Ancak taraftarlarımızın biraz daha sabırlı olması, aynı zamanda takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz." dedi.
Deplasmanlarda aldıkları yenilgilerin hiç kimseyi endişelendirmesi gerektiğini vurgulayan Cevizci, "Allah'ın izniyle ben ve futbolcularım sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Ama bizim kadar taraftarlarımızın da inanması ve bizlerin yanında olmasını bekliyoruz. Grubumuzda çok iyi takımlar bulunuyor. Bu sezon kendi evinde maç kaybetmeyen tek takım biziz. Grupta Zonguldak Kömürspor dahi kendi evinde maç kaybetmiş bir takım. Kendi evimizde oynadığımız maçları zorda olsa kazanmasını biliyoruz. Burada önemli olan 3 puanı almak. İnşallah bundan sonra deplasmanlardan da alacağımız üç puanlarla ligi şampiyon olarak tamamlayacağız." diye konuştu.
(ÖE-SK)

05.12.2012 16:08:51 TSI

Editör: Wan Haber