Yozgat'ı Bölgesel Amatör Ligi'nde temsil eden Sorgun Belediyespor taraftar grubuna Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek tarafından yer tahsis edildi.
Sorgun Belediye Terminali ikinci katında taraftar grubuna tahsis edilen yerin lokal olarak kullanılacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, "Yozgat'ı 3 sezondur başarıyla temsil eden Sorgun Belediyespor kulübümüz bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı. Bu yolda takımın en büyük destekçileri olan taraftarlarımız bizlerden bir yer istediler. Bizde taraftarlarımızın bu isteğini geri çevirmeyerek terminal binasının ikinci katında bir yer ayarladık. Şuanda tahsil ettiğimiz yerde çay ocağı, televizyon, oturma grubu vs. gibi bir takım eksiklikler bulunuyor. Bu eksiklikleri yerinde tespit ettik. En kısa zamanda taraftarlarımıza ait yeni bir lokal yerimizi faaliyete geçireceğiz. Buradaki amacımız taraftarlarımızı bir çatı altında toplamak" dedi.
Sorgun Belediyespor taraftarlarında Seyit Küçükkaradoğan'da, Sorgun Belediyespor taraftarları olarak artık bir çatı altında toplanacaklarını belirterek, "Takımımızı şampiyonluk yolunda daha iyi ve güzel bir şeklide desteklemek amacıyla taraftarlar olarak Belediye Başkanımız sayın Ahmet Şimşek'ten bir yer istedik. Sağolsun oda bizleri kırmayarak bu isteğimizi yerine getirdi. İnşallah yeni lokal yerimiz çok kısa bir zamanda faaliyet geçecek." diye konuştu.
(ÖE-SK)

21.12.2012 16:37:11 TSI

Editör: Wan Haber