Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grupta mücadele eden Sorgun Belediyesporlu futbolculara Pazar günü oynanacak olan Sincan Belediyespor maçı öncesi Sorgun esnaflar baklava ikramında bulundu.
Sorgunlu esnaflardan Seyit Küçükkaradoğan ve bir grup Sorgun Belediyesporlu taraftar, pazar günü oynanacak olan Sincan Belediyespor karşılaşması öncesi Sorgun Belediyespor Antrenmanlarını izleyip, antrenman sonunda futbolculara baklama ikramında bulundu. Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Ferda Cevizci, Sorgun'lu esnaf ağabeylerin bu şekilde yanlarında bulunmasından son derece memnuniyet duyduklarını belirterek, "Böyle güzel davranışların takım üzerinde çok olumlu etkileri oluyor. Futbolcularımız daha mutlu ve daha iyi motive oluyor" dedi. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Sincan Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ifade eden Cevizci, "Sincan Belediyespor'u deplasmanda yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz, inşallah bu yıl şampiyonluk hedefine ulaşacağız" dedi.
Sorgunlu esnaflardan Seyit Küçükkaradoğan ise, Sorgun Belediyespor'un bu sezon kendi evinde henüz hiç maç kaybetmediğini belirterek "Sorgun Belediyespor'a bütün Sorgun halkının destek vermesi gerekiyor. Nüfusu 20 bin ve üzeri olan bir çok ilçenin takımı 3.ligde ve 2.Ligde mücadele ediyor. Artık Sorgun Belediyespor'u 3.Lige ve daha üst Liglere çıkartmak biz Sorgun'lu esnaflara düşüyor" diye konuştu.
OSTİM MAÇINA 2 OTOBÜS TARAFTAR GÖTÜRÜLECEK
Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Bölükbaşı, Kozlu Belediyespor maçında alınan galibiyetin ardından zirveye bir adım daha yaklaşmaları belirterek, "Pazar günü Ankara'da oynanacak olan Sincan Belediyespor maçına 2 otobüs kaldıracağız. Takımımızı deseklemeye tüm taraftarlarımızı davet ediyorum" dedi.
(ÖE-AÖ-Y)

14.12.2012 15:49:11 TSI

Editör: Wan Haber