Gaziemir Belediyesi Türk Hafif Müziği Korosu Konserine konuk sanatçı olarak katılan Soner Arıca, koroyla ve solo söylediği şarkılarla Gaziemirli seyircilere unutamayacakları bir konser verdi.
Gaziemir Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Hafif Müziği Korosu konserinin onur konuğu Soner Arıca'ydı. Yüzlerce Gaziemirlinin salonda yer kalmayınca ayakta seyrettiği konseri izleyenler arasında Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Birsen Şenol, CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse ve belediye meclis üyeleri de vardı.
Ferda Yılmaz şefliğinde sahne alan koro Sezen Aksu, Cem Karaca ve Nilüfer'in unutulmaz şarkılarını başarılı bir şekilde seslendirerek Soner Arıca'dan tam not aldı. Koronun ve sazların performansından çok etkilenen Arıca koroyla birlikte şarkılar seslendirdi. 'Vefasız', 'Derbeder', ve 'Deniz gözlüm' gibi unutulmaz parçalarını solo seslendiren Arıca, salona sığmayan coşkulu kalabalığı mest etti. Konser öncesinde 2 parça seslendirme planı yaptığını dile getiren Arıca, gördüğü yoğun ilgi karşısında seyirciyi kıramayıp konseri uzattı.
Seslendirdiği parçalarla kimi zaman oynatan kimi zaman da duygulandıran Arıca, 'Kafama Sıkar Gider'im' şarkısını seslendirince salondaki coşku zirveye ulaştı. Seyircinin isteğini kıramayan sanatçı aynı şarkıyı ikinci kez seslendirmek zorunda kaldı.
"GAZİEMİR SANATLA YATIP SANATLA KALKIYOR"
Gaziemir'e ilk kez 'Kanlı Nigar' oyununu oynamak üzere geldiğini söyleyen Arıca; "Koronun başarılı performansı ve seyircinin yoğun ilgisi beni çok şaşırttı ve mutlu etti. Sanatsal etkinlikleri düzenleyen, insanları sanatla buluşturan ve adeta sanatla yatıp sanatla kalkan bir kent yaratan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür ediyorum" diye konuştu. Gaziemirde olmanın ve sahneye çıkmanın her zaman kendisini mutlu ettiğini söyleyen Arıca "Gaziemirlilerle bir açık hava konserinde buluşmayı çok isterim" dedi. Konserin sonunda Başkan Şenol, Arıca'ya plaket sunarak teşekkür etti.
(EA)

21.02.2013 13:57:27 TSI

Editör: Wan Haber