Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin düzenlediği 'Sömestre Fest 2013'ün Edirne etkinlikleri Gripin konseriyle sona erdi. Gripin, soğuk havaya rağmen Saraçlar Caddesi'ni dolduran Edirnelilere unutamayacakları bir gece yaşattı.
'Yeni yüzyıl senin eserin olsun' sloganıyla yola çıkarak lise öğrencilerine yönelik 'Sömestre Fest 2013' organizasyonunu düzenleyen Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Edirne etkinlikleri sona erdi. Gündüz üniversite hakkında bilgi alıp çeşitli dans ve müzik yarışmalarıyla eğlenen öğrenciler, gece ise Gripin konseri ile coştu. Gripin'den önce sahneye Yeni Yüzyıl Üniversitesi müzik kulübü öğrencileri çıktı. Best FM program yapımcısı Cem Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı gecede üniversite öğrencilerinden sonra sahneye Gripin çıktı. Eski ve yeni albümünden parçalar seslendiren Gripin, sahnede kaldığı 1,5 saat boyunca Edirneli öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Soğuk havaya aldırış etmeden Saraçlar Caddesi'ni dolduran gençler, hep bir ağızdan Gripin'in şarkılarına eşlik etti.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ekrem Çalkılıç, Yeni Yüzyıl Üniversitesi olarak bir atak başlattıklarını belirterek, "Bu sene bütün üniversitelerden çok daha fazla burs vermeyi hedefliyoruz. Bizim bünyemizde bulunan Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın asli amacı insanlara eğitim vermek. Bu sene yeni bir anlayış başlattık ve özellikle sosyal bilimlerde bütün öğrencilerimize burs vermeyi hedefliyoruz. Amacımız herkesin vakıf üniversitelerine ulaşmasını sağlamak. Bunu tamamlamak için de il il dolaşıyoruz. Festival boyunca elemanlarımız dershaneleri ve okulları gezip, tüm öğrencilerimize tek tek danışmanlık hizmeti verecek. Çeşitli aktiviteler ile eğlenceler düzenledik ve son olarak da Gripin konseri ile unutulmaz bir sömestre tatili yaşattık" dedi.
İstanbul'da eğitim veren ve bünyesinde 10 fakülte, 2 de meslek yüksekokulu barındıran Yeni Yüzyıl Üniversitesi, 'Sömestre Fest 2013' organizasyonuyla 5 farklı şehirde lise öğrencileriyle bir araya geliyor. İlk etkinliğini 28 Ocak'ta Tekirdağ'da gerçekleştiren Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Edirne'deki etkinliklerin ardından 1 Şubat'ta Balıkesir'de, 3 Şubat'ta Bursa'da ve 5 Şubat'ta da Kocaeli'de öğrencilerle bir araya gelecek.
(ORA-CC-Y)

31.01.2013 10:53:45 TSI

Editör: Wan Haber