Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, sömestr tatilinde yaklaşık 600 bin kişinin Erciyes Kayak Merkezi'ni ziyaret ettiğini söyledi.
Erciyes'e yapılan yatırımların vatandaşların ilgisini çektiğini bildiren Murat Cahid Cıngı, sömestr tatili boyunca günlük ortalama 30 bin kişinin, hafta sonları ise 60 bin kişinin Erciyes'te kayak yapmanın keyfini yaşadığını açıkladı.
Otellerin tam kapasiteyle dolu olduğunun altını çizen Murat Cahid Cıngı, "Snowacademia okulumuzda ise öğrenciler kayak öğrenme imkanına kavuştu. Guruplar halinde gelen öğrenciler kayak eğitimleri aldı. Yaklaşık 2 bin çocuğumuz kayak yapmayı öğrendi" diye konuştu.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 41 tesisin açılış törenine katıldığını da hatırlatan Murat Cahid Cıngı, "Açılış törenimiz herhangi bir sıkıntı olmadan gerçekleşti. Başbakanımız yatırımları bizatihi kendisi de takip ediyor ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile de bu konuları görüşüyor. Açılışımız görkemli bir şekilde gerçekleşti ve Sayın Başbakanımız Kayseri'den memnun bir şekilde ayrıldı" dedi.
(AÖ-Y)

13.02.2013 12:16:38 TSI

Editör: Wan Haber