Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin 'Sömestr Fest'13' etkinliklerinin sonuncusu, Kocaeli'de düzenlendi.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Balıkesir, Tekirdağ, Edirne ve Bursa gerçekleştirtiği Sömestr Fest'13' etkinliklerinin sonuncusu Kocaeli'de gerçekleştirildi. İzmit Perşembe Pazarı alanına kurulan platformlarda birbirinden güzel etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte üniversitenin tanıtıldığı broşürler dağıtılırken; öğrenciler playstation, langırt, şut atma, basket atma gibi etkinliklerle gönüllerince eğlendi. Alana kurulan karaoke platformunda ise öğrenciler hünerlerini sergilerken, katılımcılar tarafından oylanan yarışmacılara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Öte yandan alanda, öğrencilere ve velilere Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin akademisyenleri tarafından meslek bilgilendirme danışmanlığı verildi. Ayrıca soğuk havaya rağmen alanı dolduran öğrencilere salep ikram edilirken, öğrenci ve veliler Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin burs imkanları hakkında bilgilendirildi.
Gün boyu süren etkinliklerin ardından Yeni Yüzyıl Üniversitesi müzik kulübü öğrencileri bir konser verirken, bir birinden güzel şarkıları seslendiren müzik grubu, alanı dolduran öğrencileri coşturdu. Gece sonunda ise ünlü rock grubu Gripin öğrencilere unutamayacakları bir gece yaşattı. 'Sömestre Fest'13' etkinlikleri, Gripin konserinin ardından son buldu.
(UU-YHY-Y)

05.02.2013 22:26:25 TSI

Editör: Wan Haber