Soma Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları işbirliğinde düzenlenen 2. Alışveriş Festivali, 21-24 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Festivalle ilgili hazırlıkların sürdürüldüğünü kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ergene, "Geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız festivalin 2.'sini gerçekleştireceğiz. 3 gün sürecek festivalle Somalı vatandaşlarımız eğlenecek, ucuza alışveriş yapacak; esnafın da işleri canlanacak. Odalarımız üye işyerleri ile anlaşmalar yapacak, festival kapsamında 3 gün boyunca alışverişlerde indirimler uygulanacak. Henüz indirim oranları belirlenmedi" diye konuştu.

SÜRPRİZ HEDİYELER DE OLACAK
Ergene, "Festival kapsamında Atatürk Caddesi, Hürriyet Bulvarı ve Fatih Caddesi'ndeki esnaf ürünlerde indirimler yapacak. Festival kapsamında çeşitli konserler, animasyon gösterileri, müzik dinletileri gerçekleştirilecek. Ayrıca 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara da sürpriz hediyeler verilecek. Festivalimize çevre ilçelerden de katılım olmasını beliyoruz" dedi.
Başkan Ergene, 21 Şubat günü saat 17.00'da açılışı yapılacak olan ve 3 gün boyunca sürecek festivale herkesi davet etti.
(YS-ERG-Y)

13.02.2013 14:03:34 TSI

Editör: Wan Haber