Bir zamanlar Soma ilçesindeki özel günlerde birçok eğlenceye ve spor müsabakalarına ev sahipliği yapan Nazım Yavuz Stadyumu, şimdilerde acınacak halde görünüyor.
Manisa Süper Amatör Ligi maçlarında Soma'yı bugüne kadar başarı ile temsil eden ve şimdiye kadar bir çok dalda almış olduğu kupalarla adından övgü ile söz ettiren Sotesspor Kulübü'nün sahası olarak kullanılan Nazım Yavuz Stadyumu, gerek zemindeki drenaj çökmelerinden, gerek müsabaka odalarının varoş görüntüsü ve gerekse türbindeki bozulmalar nedeni ile spor severlerin büyük tepkisine neden oluyor. Sahanın bu derece bozuk ve bakımsız olması nedeniyle oynanması gereken müsabaka maçlarının birçoğu da sahanın elverişsiz olması nedeni ile hakemler tarafından tatil edilmek zorunda kalınıyor.
Son günlerde yoğun yağan yağmur nedeni ile iyice çökerek bozulan statyumun çimleri ve kenar yürüme yolları, görülmek istenmeyen ve hoş olmayan bir tablo ortaya çıkardı. Bu durumun bir an önce düzeltilmesi ve sahanın geniş çaplı bakıma alınmasının şart olduğunu dile getiren Somalı sporseverler, Nazım Yavuz Stadyumu'nun eski günlerine dönmesi için yetkililerin bir an önce önlem almasını ve gerekli bakımların yapılmasını istiyor.
(YS-ERG-Y)

12.02.2013 11:56:55 TSI

Editör: Wan Haber