Bingöl'ün Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 'Toplum Destekli Polis' etkinlikleri kapsamında Yüzenada Anaokulu'ndaki minik öğrencileri sevindirdi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, ziyaret esnasında Yüzenada Anaokulu'ndaki minik öğrencilere yakın ilgi gösterirken, dağıttıkları hediyelerle onları sevindirdiler. Yüzenada Anaokulu öğrencilerine 'Polis Ne Yapar Dergisi', yapboz, not defteri, kalem ve çantadan oluşan yaklaşık 100 hediye paketi dağıtan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler; "Öncelikle bu güzel ve anlamlı günde bizlere yardımcı olan Yüzenada Anaokulu Müdiresi Ayşe Yaşa ve öğretmenlere teşekkür ediyoruz. Bugün öğrencilerimize toplam 100 hediye paketi dağıttık. Öğrencilerimiz aldıkları hediyelerle büyük sevinç ve coşku yaşadı. Bu manzara bizleri de çok mutlu etti" ifadelerini kullandılar.
Çocuklara dağıttıkları hediyelerle büyük sevinç yaşatan polis memurları, ziyaretin sonunda okul idarecileri ve minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
Anlamlı ziyaretlerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür eden Anaokulu Müdiresi Ayşe Yaşa, büyük mutluluk duyduklarını belirterek, etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
(EY-MSA-Y)

18.02.2013 17:35:11 TSI

Editör: Wan Haber