Kalecik TOKİ’de babasına ait evde oturan 6 nüfusa sahip Çağan, gözlerinden dolayı çalışamadığını söyledi. Van’da çalmadığı kapı kalmadığını belirten Çağan, “Küçük yaşta sol gözümü kaybettim. Bu ağrı artık diğer gözüme de zarar veriyor. Ben de diğer gözümü kaybetmemek için Van’daki gerekli tüm yerlere başvurdum. Ancak kimse bana destek çıkmadı. Bu nedenle bende Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığı’ndan yardım istiyorum” dedi.


Tek isteğinin tedavi olmak ve diğer gözünü kaybetmemek olduğunu vurgulayan Çağan, “Ben Ankara’daki bir göz hastanesinde tedavi olmak istiyorum. Ancak maddi gücüm olmadığı için gidemiyorum. Yetkililerden Allah rızası için bana el uzatmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.


Elinde askeri ve sivil raporları olmasına rağmen herhangi bir yardımdan faydalanamadığını ve kimseden destek almadığını iddia eden Çağan, “Ben sadece diğer gözümü kaybetmemek istiyorum. Tek gözle de çalışır yine de çocuklarıma bakarım” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber