Sökespor yöneticileri, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)'nin Sökeli Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'da ziyaret etti.
Sökespor Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)'nin Sökeli Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu da ziyaret edildi. Rektör Mustafa Birincioğlu, Üniversite hastanesinin kapılarının futbolculara açık olduğunu söyledi.
Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Toptay beraberinde yöneticiler Ahmet Cumhur Sakız ve Ayşe Batmaz ile ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nu ziyaret etti. Sökesporlu yöneticilerinin ziyaretinde Söke'yi konuşmaktan büyük keyif aldığını dile getiren Rektör Mustafa Birincioğlu, kırmızı lacivertli yöneticilere çocukluk günlerini hatırlattıklarını dile getirdi. Çocukluğunda ve gençlik dönemlerinde kaymakamlık kupası turnuvalarını ile mahalle talkımlarının kıyasıya yaptıkları şampiyonluk maçlarını seyretmekten büyük keyif aldığını söyleyen Birincioğlu; "Çok sevmeme rağmen annem futbol oynamama asla izin vermezdi. Çok fazla sporla iç içe olmadım ama Üniversite Gençliğimizin spor yapmaları için her türlü desteği vermekteyiz" dedi.
Sökesporlu yöneticiler ziyarette Rektör Mustafa Birincioğlu'na üzerinde ismi yazılı ve 09 sırt numaralı Sökespor forması hediye ederlerken; Rektör Birincioğlu bu formanın hayatında özel bir yeri olacağını dile getirdi.
Sökespor yöneticileri Aydın'da Gençlik Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı da ziyaret ederlerken, önümüzdeki günlerde Aydın belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na da bir ziyarette bulunulacağını belirtti.
(LT-MB-İK)

09.01.2013 14:54:25 TSI

Editör: Wan Haber