Söke Şehir Stadında yenileme çalışmalarının sonuna gelindi. Sahada incelemelerde bulunan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın; Sökespor'un 3 Şubat'tan itibaren maçlarını kendi sahasında oynayabileceğini müjdeledi.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, beraberinde CHP'li il Genel Meclisi Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Kazım Er ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü A. Turan Günen ile Söke Şehir Stadındaki çalışmaları inceledi. Sökespor, Söke Gençlikspor'lu yöneticilerin de bulunduğu incelemelerde; sahada çalışma yapan yüklenici firma yetkilileri ile görüşüldü.
Olumsuz hava koşullarının Söke sahasındaki çim çalışmalarının beklenilenden daha uzun sürmesine neden olduğunu söyleyen Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Zeynel Akın; "Sahamızın yeni ekilen çim uyumu beklentimizden de iyi. Yarın kale direklerini ve bir sonraki günde silindir çekilerek çizgilerini çekeceğiz. En geç 2 Şubat 2013 Cumartesi gününe kadar Söke Şehir Stadındaki çalışmaları tamamlayarak, 3 Şubat'ta oynanacak Didim Belediyespor maçına hazır hale getireceğiz" dedi. Zeynel Akın kendilerine destek olan İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er başta olmak üzere İl Özel İdaresi'ne teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yatırımları için ayrılan ödeneğin 2,5 Milyon TL'den 5,5 Milyon TL'ye çıkarıldığını söyleyen İl Genel Meclisi Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kazım Er; 13 ilçe, belde ve köylerde spor tesislerinin bakım ve onarımı yanında yapımı için çaba sarf ettiklerini söyledi. Kazır Er yaptığı açıklamada; "Amacımız gençlerimizi kahve köşeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor yapmalarına imkan sağlamak" diye konuştu.
(LT-MB-İK)

23.01.2013 16:38:47 TSI

Editör: Wan Haber