Söke'den Geçtiğimiz Pazar günü Didim'de bulunan bir yakınlarına gezmeye gitmelerinin dönüş yolunda Menderes Köprüsünden düştükleri belirlenen Arslan Ailesi'ni arama çalışmaları bugün de devam ediyor.
Söke Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma, İzmir ve Aydın Sivil Savunma ekipleri ile özel ekiplerin sürdürdükleri arama çalışmalarından hala bir sonuç elde edilemedi. Arama çalışmalarını daha kapsamlı hale getirmek üzere Ankara'dan Askeri bir ekibin geleceği öğrenildi.
Jandarma Genel Komutanlığı'nın arama-kurtarma biriminden yaklaşık 20 kişilik ekibinin Söke'ye doğru yol acıktığı öğrenildi. Jandarma Genel Komutanlığı Arama Kurtarma Ekipleri'nin Söke'ye geleceklerini doğrulayan Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; "Arslan Ailesi'nin arama çalışmalarını daha da kapsamlı hale getirmek üzere Jandarma Genel Komutanlığı'nın ekibini Söke'ye davet ettik. Profesyonel bir ekip olan Jandarma ekipleri, gerekli tüm ekipmanları ile Söke'ye gelecekler. Kayıp Aile'nin bir an önce bulunması en büyük dileğimiz" dedi.
"HERKES OLAY YERİNEN GELECEK HABERLERE KİLİTLENDİ"
Bilindiği gibi Mehmet Arslan (38), Necla Arslan (35), Eylül Arslan (11) ve Eyüp Arslan (6)'dan oluşan Arslan Ailesi Pazar günü Didim ilçesine gitmiş, yakınları Salı günü akşama kadar haber alamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirmişti. Bunun üzerine arama çalışmaları başlatılmış, Didim eski yolu üzerinde Menderes köprüsü yakınında bulunan Söke Ovası Sulama Birliği Çatalarmut İstasyonu güvenlik kamerası kayıtlarında Pazar günü 19.45 sıralarında bir aracın Menderes Köprüsü'nden aşağı düştüğü belirlenmişti. Yapılan incelemelerde araca ait bir parça ile köprü altında araca ait boya izlerine rastlanmış ve bunun üzerine nehir yatağında arama çalışmaları yoğunluk kazanmıştı. Başta Söke Halkı olmak üzere haberi duyan herkes, olay yerinden gelecek haberlere kilitlendi.
(LT-MB-İK)

31.01.2013 14:26:03 TSI

Editör: Wan Haber