Söke'de Memurlar ve Teknik Elemanlar Derneği kuruldu.
Dernek ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirirken, yönetim kurulu belirlendi. Seyit Yıldız'ın dernek başkanı olduğu Söke Memur ve Teknik Elemanlar Derneği'nin yönetiminde Ergün Soydaş, Bülent Ayhan, İbrahim Yılmaz, Serpil Keskin yer alırken, Ersin Akıllı, M. Turhan Kızılcı ve Hatice Kırdı Denetleme Kurulunda yer alan isimler oldu.
İLK ZİYARETLER YAPILDI
Söke Memurlar ve Teknik Elemanları Derneği yönetim kurulu İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, ilçe Tarım Müdürü Mehmet Ali Körlü ve Söke TAYEM Müdürü Nizamettin Opanoğlu'nu ziyaret etti.
Dernek Başkanı Seyit Yıldız derneğin amacının ilçede görev yapan memur ve teknik elemanların bir araya getirmek ve memurlar arasında dayanışmayı arttırmak olduğunu söyledi. Yıldız; "Dernek olarak sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılama adına seminerler, toplantılar, seyahatler, geziler, çeşitli dallarda sportif faaliyetler düzenlemek, yerel ve ulusal kapsamda sigara, alkol ve uyuşturucu madde bağımlılıklarına karşı mücadele faaliyetlerinde bulunmak, doğaya sevgi yeşile katkı bilinci doğrultusunda hareket edilmesi, yardıma muhtaç ailelere ve eğitim gören öğrencilere maddi ve manevi yardımlarda bulunmak ve memurlar olarak halkla bütünleşme anlamında etkinlikler düzenlenmek istiyoruz" dedi.
(LT-MB-İK)

12.01.2013 13:23:33 TSI

Editör: Wan Haber