Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Kadın Kolları Başkanı Sibel Işık, seçime adar gidilmedik yer, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirtti.
CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Sibel Işık yaptığı açıklamada; Türkiye'nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla '7 ayda 7 bölge' çalışmalarının CHP kadın kolları MYK ve Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan öncülüğünde tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Yapılan çalışmalar ile Ortak Hedef, Ortak Söz, Ortak Eylem, Ortak Davranış biçimi geliştirmek ve öne çıkmayı hedeflediklerini dile getiren Işık; "Bunun için 7 ayda 7 bölge çalışması, 7 ayda İllere, uygulanabilecek hale getirilmiş ve İllerin 7 aylık çalışma planları ve programları il başkanları toplantımızda hazırlanmıştır. Bu çalışmadan sonra 7 ayda İlçe, 7 ayda mahalle, 7 ayda sandık çalışmasına geçilecektir. Burada hedef seçimlerin iki ana unsuru olan Kadınlar ile Sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektir" dedi.
Sibel Işık; Türkiye'nin dört bir yanında 15 Kasım 2012 günü saat 11.00'de başlatılan çalışma ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda yürümekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm il kadın kolu başkanları, İlçe kadın kollarının başkanları ve kadın kollarımız ile tek ses, tek yürek olduğunu dile getirdi. Işık, "Tüm ilçeler yerel seçimlere giderken, 7 ayda ilçeler çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız, Çalışmalarımız boyunca ve vurgumuz Eşit Temsil Katılım talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyaç var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, yek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç kadınlardan gelecek. Anadolu'nun kadınlarından. Başaracağız. Sol açık yola çık Haydi kadınlar BarışBollukBereket için siyasete" diye konuştu.
(LT-MB-İK)

15.01.2013 14:04:31 TSI

Editör: Wan Haber