Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile Söke Ticaret Odası arasında imzalan protokol ile oda üyelerine uygun kredi olanakları sağlanacak. TEB'in ülke genelinde başlattığı KOBİ'lere Nefes Aldırma kampanyası kapsamında, Ticaret Odası ile yaptığı protokol ile oda üyelerine 0.85 aylık faizli 36 aylık kredi imkanı sunulacak.
TEB Söke Şube Başkanı Ali Yıldırım, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran tarafından imza altına alınan protokol ile Ticaret Odası üyeleri istenilen evrakların tesliminden sonra hemen kredi kullanabilecekler.
Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, TEB'in oda üyelerine yönelik başlattığı uygun kredi uygulamasını önemsediklerini söyleyerek; "TEB in ortaklarımıza yönelik sunduğu yeni kredi oranının mevcut kredilerin altında kaldığını düşünüyorum" dedi. TEB Söke Şube Müdürü Ali Yıldırım; "Tarım, Bireysel ve Ticaret Bankacılığı hizmeti veren Bankamız geçtiğimiz yıl Ziraat Odası üyelerine yönelik gerçekleştirdiği kampanya ile çiftçilerimize nefes aldırdığını düşünüyorum. Şimdi de KOBİ'lere yönelik nefes aldıracak bir kampanya başladı. Şimdiden KOBİ'lerimize hayırlı olsun" dedi.
Protokol imza törenine Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, meclis ve yönetim kurulu üyeleri Yusuf Günal, Haldun Işıklı, Kasım Üzüm, Haluk Kutlay, Fahri Sivrioğlu da hazır bulundular.
(LT-MB-İK)

08.02.2013 16:05:07 TSI

Editör: Wan Haber