Söke İlçe emniyeti araç parkına iki yeni motosiklet eklendi. Söke Ticaret Borsası, Söke Ticaret Odası ve Esnaf Odaları işbirliği ile alınan Honda marka iki adet motosiklet bundan sonra ilçe trafiği için çalışacak.
Motosikletlerin tanıtımı için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın toplantısı düzenlenirken; mini törende İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran ve Meclis Başkanı Behlül Er ile Ticaret Odası meclis üyeleri Kasım Üzüm, Reşat Anya ve Haldun Işıklı, Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Refik Karataş bulundu.
Söke'de yaşayan herkesin trafikten şikayetçi olduğunu, Söke İlçe Emniyeti'nin trafik konusunda üzerini düşeni yapmakta olduğunu dile getiren Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Emniyet bünyesine kazandırılan iki motosiklet ile daha seri ve kolay hizmet verilebileceğini söyledi. İlçe trafiğin önce uyarı ardında cezai işlem uygulayacağını belirten Kaymakam Demirezer; "Sökeliler Söke'ye özgü davranışları ile yine destek oldular. Ticaret Borsamız, Ticaret Odamız ve Esnaf Odalarımıza teşekkür ediyorum. Motosikletlerden biri Borsa, diğeri Ticaret odası tarafından alındı. Üzerlerindeki kullanımı ile ilgili donanımlar ise esnaf odalarımızın katkıları ile sağlandı. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.
(LT-MB-İK)

05.12.2012 15:11:07 TSI

Editör: Wan Haber