Gaziantep'te meydana gelen kaza tedirginliğe yol açtı.Servis minibüsü refüjdeki aydınlatma direğine çarparak devrildi. 

Gaziantep OrganizeSanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikaya işçi taşıyan servis yağı nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız yapınca sürücünündireksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki aydınlatma direğine çarparak devrildi. 

 

CAN PAZARI YAŞANDI

Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Tam bir can pazarınınyaşandığı kazada servis aracı sürücüsü Halil Kılıçoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta sıkışan işçiler ise itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı. Yaralı işçiler ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

KARAYOLU BİR MÜDDET AKSADI

Kaza sonrası karayolu bir süreliğine çift taraflı olarak trafiğe kapatılırken, servis aracı yoldan çekildi ve yol tekrar trafiğe açıldı. 

 

Gaziantep'te, fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsünün iddiaya göre aşırı hız nedeniyle devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü 58 yaşındaki Halil Kılıçoğlu öldü, 13 işçi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi. 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir PVC fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Halil Kılıçoğlu yönetimindeki 27 S 4535 plakalı servismidibüsü, kontrolden çıktı ve refüjdeki elektrik direğine çarparak devrildi.

Editör: Wan Haber