Ziyaret turuna Söke fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi ile başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Söke TARİŞ'i de ziyaret etti.
Söke CHP İlçe yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi; "Söke'ye yapılacak olan Milli Eğitim yatırımları ve hizmetler için tüm siyasi partilerimizin desteklerine ihtiyacımız var. Nitekim İlçemizin siyasi parti temsilcileri olan il genel meclisi üyelerimiz son bütçe görüşmelerinde ilçemize yönelik Milli Eğitim yatırımlarında birlikte hareket ederek 2013 bütçesinden ciddi ödenek ayrılmasına katkıda bulundular" dedi.
CHP İlçe Başkanı Osman Ünsal ise; "CHP olarak ilçemiz eğitimine yapılacak olan her türlü desteğe vermekte kararlıyız. Ancak bugüne kadar geriye dönüp baktığımızda Söke'deki eğitim yatırımların büyük bölümünü hayırseverlerimiz yapmış. Devletin de Söke'de eğitim yatırımlarına ağırlık vermesini arzu ediyoruz" dedi.
Karşılıklı görüş alış verişinde samimi bir ortamda devam eden ziyaret sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi CHP heyetine teşekkür etti.
"TARİŞ PAMUK KOOPERATİFİ'NİN YENİ YÖNETİMİNE ZİYARET"
Geçtiğimiz hafta içerisinde kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimi belirleyen Söke TARİŞ 131 No.lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi de ziyaret edildi. TARİŞ'in içinde bulunduğu zor günleri atlatma sürecinde göreve gelmenin çok önemli olduğunu söyleyen CHP İlçe Başkanı Osman Ünsal; "TARİŞ'in eski günlerine dönmesi, sorunların aşılması hepimizin ortak dileği. Bu süreç de göreve gelen tüm yöneticilerimizin işlerinin zor olduğunu biliyoruz. Bu günlerin atlatılacağına inanıyoruz" dedi. Dünya pamuk piyasalarındaki dalgalanmadan TARİŞ Pamuk Kooperatifi'nin de etkilendiğini söyleyen Başkanı İsmail Özer; "Ortaklarımıza borcumuz olduğu gibi alacağımızda çok. Alacaklarımızı tahsil etmekte zorlanıyoruz" dedi.
Ocak ayından itibaren kooperatif olarak önemli çalışmaların başlatılacağını sözlerine ekleyen Özer, CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
(LT-MB-İK)

05.12.2012 15:44:09 TSI

Editör: Wan Haber