Son günlerde moda haline gelen ve genç kızların adeta şok yaşamasına neden olan ilginç evlilik teklifine bu kez Nazilli ev sahipliği yaptı.
İngiltere'den ziyaretine gelen sevgilisini Nazilli'nin en işlek sokaklarından olan Yeni Mahalle 152 sokağa götüren genç, arkadaşlarının da yardımıyla sokak ortasında ilginç bir evlenme teklifi yaptı ve beklediği 'evet' yanıtını İngiliz sevgilisinden aldı.
Nazilli Belediye'sinin arka sokağında gece yarısı yaşanan ilginç evlenme teklifi mahalle sakinlerini de ayağa kaldırdı. Arkadaşlarının da yardımı ile 3 yıldır aşk yaşadığı İngiliz kız arkadaşı Sabrina'ya Nazilli ziyaretinde kalabalık bir grup eşliğinde dilek balonlarıyla karşılayan Türk genci Emre Sarıkaynak'ın (24) evlenme teklifi 'evet' ile sonuçlandı. Kendisi için hazırlanan çılgın teklif karşısında duygulanan genç kız sevinç gözyaşları ile sevgilisine sarılarak kendisine uzattığı evlenme yüzüğünü kabul etti. Hemen yıldırım nikahına karar veren gençler Pazartesi günü evlenebilmek için resmi işlemleri başlatacak. Gece yarısı3 derece soğukta yapılan teklifi gören öğrenci yurdu binasındaki çok sayıda kız ile yan binalardaki mahalle sakinleri olaya alkış tutarak destek verirken 23 yaşındaki University Centre Peterborough Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi İngiliz Sabrina Booth ise, "Emre'nin beni çok sevdiğini biliyordum ama bu kadar çılgın bir teklif yapacağını beklemiyordum. Hayatım boyunca unutamayacağım bir evlenme teklifi ile çok mutlu oldum. Ben de onu çok seviyorum ve hiç düşünmeden 'evet' dedim" dedi.
SÜPRİZ HAZIRLIKLARI 10 GÜN SÜRDÜ
2002 Karate-Do Balkan Şampiyonu olan eski milli sporcu, yazılım uzmanı Emre Sarıkaynak ise hayatının en önemli kişisi ile hayatını birleştirmek için 3 yıl beklediğini söyledi. Teklifini kabul ettiği için artık 'eşim' ile mutlu olacağız diyen Sarıkaynak; "3 yıl önce Sabrina ile Bodrum'da yazılım firmamı işlettiğim sırada tanıştık. Kendisi ile tatili boyunca görüştük ve birbirimize aşık olduk. 3 yıldan bu yana iyi-kötü çok günlerimiz oldu. Bana çok yardımcı oldu. Hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. En iyi zamanlarımda da en kötü zamanlarımda da yanımda oldu. Bence hayatımda bana verilecek en büyük hediyenin eşim olacak olan Sabrina olduğunu düşünüyorum. Teklifimi kabul etti artık kendisine eşim diyeceğim" dedi. 10 gündür sürpriz için arkadaşları ile hazırlık yaptığını belirten Sarıkaynak; "Arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. Güzel bir sürpriz hazırladık. Bu güzel anın unutulmamasını istiyordum ve hayalim gerçek oldu. Ben bu arada Belediye Evlendirme Dairesi ile görüşerek düğün hazırlıklarını da yapmıştım. Sabrina'nın evlenme belgesini zor da olsa almıştık. Sadece pasaportu gerekiyordu ve o şimdi geldi. Yarın başvuru yaparak Pazartesi günü Nikah için gün alacağız. İnşallah bu yıl içinde de İngiltere'de de büyük bir düğün yaparak hayatımızı birleştireceğiz" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

11.01.2013 15:34:16 TSI

Editör: Wan Haber