Salihli'de sosyal paylaşım sitesi üzerinde örgütlenen hayvan severler düzenledikleri kampanya ile sokak hayvanlarına süt, mama ve halıdan oluşan çeşitli malzemeler topladılar.
Emre Demir ve Zuhal Rukiye Atasoy isimli hayvan severler tarafından sosyal paylaşım sitesi üzerinden yapılan çağrıya ilçedeki vatandaşlarda da duyarsız kalmadı. Duyuru sonrasında vatandaşlar Salihlili Kent Meydanı'nda hayvanlar için süt, mama ve halı getirdiler. Salihli Belediyesi Hayvan Barınağı'nda kalan sokak hayvanları için kampanya düzenlediklerini ve sık sık barınağı ziyaret edip hayvanları beslediklerini belirten Emre Demir, "Sosyal paylaşım sitesinden böyle bir kampanya yaptık ve bugün sesimizi duyan halkımız bizleri burada yalnız bırakmayarak destek oldular. Barınakta yaşayan hayvanlar belki bizlerin verdiği yiyeceklerle hayatta olabiliyor ama ya sokakta yaşayan hayvanlarımız? Bir yandan soğukla mücadele ederken diğer yandan yiyecek bulmakla mücadele ediyorlar. Halkımızdan ricamız yemedikleri yiyeceklerini bir kaba koyarak evlerinin önlerine bıraksınlar. O zaman onlara bir nebze de olsa yaşama şansı vermiş olacağız" dedi.
Zuhal Rukiye Atasoy da , "Çetin kış koşullarında insanların etkilendiği kadar sokak hayvanları da soğuk havadan etkileniyorlar. Bizde onları düşünerek bu organizasyonu gerçekleştirdik. Kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(ES-AH-Y)

04.02.2013 11:37:32 TSI

Editör: Wan Haber