Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Özer, Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u makamında ziyaret ederek plaket verdi.
Ardahan'daki sürücüler ile trafiğin sistemli olması için büyük katkı sağladıklarından dolayı, Oda yönetimi olarak aldıkları karar sonrası Başkan Köksoy'a plaket vermeyi uygun gördüklerini belirten Özer, şöyle konuştu;
"Belediye Başkanımız Sayın Faruk Köksoy, bize çok büyük katkı ve destek sağladı. Odanın daha faal olması ve sürücülere katkı sunmamız için bize son derece önemli destekler verdiler. Oda yönetimi olarak Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz"
Başkan Köksoy; "STK'larımızın Ardahan'da sorunları ve sıkıntıları çoktur. Ama Şoförler odasının temas ettiği her kurumda gülen yüzleriyle ve işbirlikçi tavırlarıyla bu sıkıntıları aşmaya çalışmaktadırlar. Bütün STK'ların gerek bizimle gerek başka kurumlarla işbirliği yaparak bu sıkıntıları aşacağına inanıyorum. Ben genelde bütün STK'lardan memnunum. Bizim Ardahan için yaptığımız birçok projede sizlerle bakış açımız ortaktır. özellikle trafik komisyonu ile, bu anlamda şoförler odasına işbirliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
(OY-AA-Y)

01.02.2013 10:16:34 TSI

Editör: Wan Haber