Sokak Çocukları ve Aileleri Koruma Derneği (SOCAKDER) üyeleri, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi.
Sokak Çocukları ve Aileleri Koruma Derneği Başkanı Tahir Toptaş ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci'yi makamında ziyaret ederek, taleplerini iletti. Ziyarette konuşan AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkci, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Bu tür derneklerin varlığı ve yaptığı çalışmalar hem topluma hem de kamu kurumlarına motive edici aynı zamanda tetikleyici grev ifa etmektedir. Bu anlamda derneğin amacına baktığımızda gerçekten ihtiyaç duyulan ve emek sarf edilmesi gereken bir uğraş. AK Parti ile beraber sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları, emniyette çocuk şubelerinin oluşturulması, valilikte özellikle aile ve çocuklara yönelik birimlerin kurulması, yine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çok önemli hizmetleri beraberinde getirmiştir. Bunlar sosyal sorumluluğun, kendi özümüzde ve içimizde bulunan hassasiyetlerin, geleneklerin ifadesidir. Arkadaşlarımız sorumluluk sabır isteyen bir çalışma sergiliyorlar. Bizde bu noktada halkın içinden gelen halkla irtibatını koparmayan bir parti olarak elbette ki bu tür oluşumlara duyarsız kalamayız. Bizlerde bu noktada yapabileceğimiz katkıları derneklerimize yaparız" ifadelerini kullandı.
Tahir Toptaş ise derneğin kuruluşu ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toptaş, "Sokakta çalışan çocuklar için projeler geliştirdik. Onların eğitimlerine katkı sağlıyor ve sürekli eğitim almaları için okullarla emniyet çocuk şubeyle ve toplum destekleme polisi ile ortak çalışmalar başlattık. Türkiye'nin her geçen gün büyüyen siyasi partisi AK Parti'den destek bekliyoruz. Bizi kabul ettiği için değerli il başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
(NA-AŞ-Y)

20.01.2013 11:03:35 TSI

Editör: Wan Haber