Galatasaray'ın transfer etmek istediği Wesley Sneijder, Türk medyasının yanı bıra İtalyan medyasının da gündeminde yer alıyor.
Wesley Sneijder'in dün gece saatlerinde İstanbul'da olacağı iddiası İtalyan gazetecileri de ayağa kaldırdı ve Sneijder'in evinin önünde bekleyiş başladı. Türkiye'de gelen haber üzerine Sneijder'in Milano'daki evinin önünde beklemeye başladığını belirten La Gazzetta dello Sport muhabiri Matteo Brega "Milano'nun merkezinde, en güzel sokaklarından bir olan Via Fratelli Gabba'dayız. Wesley'in İstanbul'a uçacağı ve Galatasaray taraftarının İstanbul'da kendisini beklemeye başladığı haberini duyar duymaz buraya geldim. Şu an saat gece yarısını biraz geçiyor, az sonra burdan ayrılacağız ve büyük ihtimalle yarın sabah tekrar burada olacağız çünkü Wesley'in menajeri Soren Lerby'nin buraya son detaylar için görüşmeye gelmesi bekleniyor. Transfer döneminin bitmesine daha zaman var ancak Wesley artık bir karara varmış gibi gözüküyor. Yarın neler olacağını göreceğiz' yorumunda bulundu.
FC İnternews.it portalı yazarı Mario Galau da haberi duyar duymaz soluğu Sneijder'in evinin önünde aldığını belirterek, "Önce akşam saatlerinde Sneijder'in İnter yöneticileriyle görüştüğü haberi yayıldı ancak İnter yönetimi tarafından yalanlandı. Bir başka söylentiye göre de menajeri Soren Lerby ile görüştüğü idi ancak gözüken o ki bu görüşme yarına ertelendi. Şu ana kadar yetkiler tarafından açıklanmış birşey yok. Gelişmeleri taki etmek için evinin önünde bekliyoruz ancak bir hareket yok" şeklinde konuştu.
Öte yandan dün gece saatlerinde bir grup sarı-kırmızılı taraftar Sneijder'i karşılamak için havalimanına gitti. Ancak taraftarlar bir sürelik bekleyişin ardından geri dönmek zorunda kaldı.
(BO-RFK-RFK-S

15.01.2013 10:04:01 TSI

Editör: Wan Haber