Düzce'nin Karadeniz'e açılan penceresi Akçakoca'da 2012 Yılında turizmin hizmetine açılan, kısa süre içerisinde göstermiş olduğu yükseliş ile dikkatleri üzerine toplayan SkyTower Hotel, Mart ayından başlamak sureti ile yıldızlar geçidine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Sky Tower Hotel 2 Mart tarihinde programları izlenme rekorları kıran Nihat Hatipoğlu ile başlayacak olan ve "Kaptan'ı Derya'nın Yıldız Geceleri" adı verilen etkinlik, 16 Mart tarihinde Kutsi ile devam edecek. 23 Mart tarihinde bir kez daha Nihat Hatipoğlu'nu ağırlayacak olan otel, 13 Nisan tarihinde ise milyonların sevgilisi Mustafa Ceceli ile yıldızlı gecelerin zirvesine çıkacak.
27 Nisan tarihinde Ahmet Özhan'a ev sahipliği yapacak olan SkyTower Hotel, 4 Mayıs günü ise Türk Sanat müziğinin dev ismi Emel Sayın'ı ağırlayarak, muhteşem etkinliklerin birincisini tamamlamış olacak.
Öte yandan, Akçakoca Sky Tower Hotel'de düzenlenecek olan etkinliğe bölge içinden olduğu kadar, özellikle bölge dışından da çok büyük ilgi olduğu ve şimdiden rezervasyonların dolmaya başladığı bildirildi.
(AY)

14.02.2013 11:55:51 TSI

Editör: Wan Haber