Dün öğle saatlerinde Konyaaltı İlçesi Arapsuyu Mahallesi Gökay Apartmanı'nda meydana gelen olayda, şizofreni hastası olduğu öğrenilen Batuhan G., ilaçlarını kullanmadığı için 50 yaşındaki annesi Zahide G. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Zahide G., doktor bir yakınlarını arayarak oğlunun ilaçlarını kullanmadığını ve kendisini darp ettiğini söyledi.

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ
Batuhan G. telefon görüşmesinin ardından başına sert bir cisimle vurarak annesini öldürdü.

DENİZDE İNTİHAR ETMEYE KALKIŞTI
Daha sonra evlerinin karşısındaki Konyaaltı Sahili'ne giderek 200-300 metre denize açılan genç, intihara kalkıştı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen deniz polisi boğulmak üzere olan Batuhan G.'yi bota alarak Kaleiçi Yat Limanı'ndan kıyıya çıkardı. Sinir krizi geçiren ve sürekli "Annemi öldürdüm" diyen genç, hastaneye götürüldü. Batuhan G. tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alındı.

EVİN SALONUNDA ANNESİNİN CESEDİ BULUNDU
Ailenin yaşadığı eve giden polis ekipleri ise, evin salonunda Zahide G.'nin cesediyle karşılaştı. Polis ekipleri Zahide G.'nin başına sert bir cisimle vurularak ve darp edilerek öldürüldüğünü belirledi. Ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayı duyarak giden yakınları sinir krizi geçirdi.

Editör: Wan Haber