İdrar Yolları Enfeksiyonları ile Mücadale ve Korunma Derneği üyeleri ile Dünya Barış Anıtı'nda Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın misafiri oldu.
Başta böbrek ve idrar yolları enfeksiyonları, doğumsal bozukluklar başta olmak üzere edinsel böbrek hastalıklarıyla ilgili kamuoyu oluşturarak dikkatleri üzerine çeken dernek üyeleri Barış Anıtı'ndaki toplantıda bir araya geldi. Doğuştan böbrek ve idrar yollarını ilgilendiren gelişim bozukluklarını tanı ve tedavisinde öncü olduklarını kaydeden dernek üyeleri Başkan Karabağ'a destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.
ALSANCAK DEVLET HASTANESİ İLE PROTOKOL
Bayraklı Belediyesi olarak derneğin her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Başkan Karabağ, "Alsancak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yakın zamanda bir protokol imzaladık. Bayraklı Merkezi'ne yakın bir bölgede polikinlik açacaklar. Halkımız da Alsancak'a gitmeden bu merkezden faydalanabilecekler" dedi. "İyi şeyler yapmak, Atatürk'ün çizdiği yolda ilerleyen kadınlarımızı görmek beni mutlu ediyor" diyen Karabağ, "4 doktor, 6 hemşire, 3 diş hekimi ve 2 ambulansımız ve engelli araçlarımız ile sizin hizmetinizdeyiz" diye konuştu.
(AH-Y)

30.01.2013 10:23:10 TSI

Editör: Wan Haber