Tavşanlı'da teşkilatı bulunan siyasi partilerin başkanları her ay bir araya gelerek gündem belirleyip fikir alışverişinde bulunuyor. Her toplantı bir siyasi partinin ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, bu ayki toplantı Ticaret ve Sanayi Odası'nda MHP İlçe Başkanı Akın Kaygısız'ın ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıda demokrasi ormanı oluşturulması kararlaştırıldı ve Linyitspor'a destek verilmesi konusu görüşüldü.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Kaygısız, düzenlenen bu toplantılar ile ilçeye yararlı olabilecek husus ve projeleri tartışıp fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Kaygısız açıklamasında, "Toplantıda memleketimize ve ilçemize yararlı olabilecek her hususta ilçe başkanları olarak bir araya gelip ortak paydada buluşuyoruz. İlçemize yapılabilecek hizmetlere katkı sağlamayı amaçlıyoruz. İnşallah bu toplantılarımız pozitif enerji olarak akseder ve memleketimize hayırlı olur" ifadelerini kullandı.
Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP İlçe Başkanı Mehmet Şentürk, MHP İlçe Başkanı Akın Kaygısız, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil Poyraz, Millet Partisi İlçe Başkanı Halil Özcan, DSP İlçe Başkanı Adnan Kahyaoğlu ve BBP İlçe Başkanı Nail Özçiğdem katıldı.
(İÖ-EFE)

07.12.2012 15:32:35 TSI

Editör: Wan Haber