AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Dr. Ömer Bolat'ın Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde verdiği "Deneyim ve Vizyon" konulu konferansa katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Programda Belediye Başkanı Yusuf Uzun da yer aldı.
AK Parti Siyaset Akademisi'nin Beyikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği konferanslar tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta farklı bir konunun ele alınacağı derslerde bu hafta, AK Parti MKYK Üyesi Dr. Ömer Bolat tarafından "Bir lider nasıl olmalı?", "Liderin özellikleri nelerdir?", "Lider ile başkan arasındaki fark nedir?", "1980'li yıllardaki Türkiye ile şimdiki Türkiye arasındaki büyük değişim nasıl gerçekleşti?" gibi konular ele alındı. Dr. Ömer Polat, "Eğer bir lider çok iyi vasıflara sahipse ancak ekibi iyi değilse yalnız kalır. Lidersiz bir ekip ise başsız bir gövdeye benzer" dedi.
Bir liderin felsefesiyle, duruşuyla, otoritesiyle, güvenilirliğiyle ve çalışkanlığıyla her yerde ve her zaman bir adım önde olduğunu söyleyen Dr. Polat, "1980'li yılların Türkiye'sinde yaşam standartları çok düşüktü. İnsanlar çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyordu. Yurt dışında Türk Lirası itibarını kaybetmişti. Birçok anlamda Avrupa ülkelerinden 25-30 yıl geri kalmış bir Türkiye vardı. Şimdi çok şey değişti. Avrupa ile aramızda hiçbir fark yok. Pasaport ve Türk Liramız değer görüyor ve her şeyden önce ülke olarak artık daha güçlü bir ekonomiye sahibiz" diye konuştu.
Programa Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Abuş ve ilçe üyeleri de katıldı.
(ET-CC-Y)

25.12.2012 14:58:55 TSI

Editör: Wan Haber