AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti iktidarı ile birlikte hizmetlerdeki siyasi ayrımcılığın da bittiğini söyledi.
Ziyaretlerine ara vermeden devam eden Altunbaş, Cumhuriyet Mahallesi'ne giderek teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Altunbaş burada yaptığı açıklamada, 2012 yılı içerisinde teşkilat olarak tüm mahallelerde birçok program düzenlediklerini belirterek, "Trabzon merkez köy ve beldelerinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları ve çözüm önerilerini yerinde gördük. Teşkilatı olarak, şov yapmıyoruz. Hizmet vermeye, iş yapmaya çalışıyoruz" dedi.
2013 yılında hedeflerinin Trabzon'un tamamını eksiksiz yeniden gezip vatandaşlarımızla birlikte olmak olduğunu ifade eden Altunbaş, "2013 yılı bizim için, daha çok hizmetlerin konuşulduğu, icraatların konuşulduğu, en çokta seçimin konuşulduğu bir yıl olarak geçecek. 2014 yılında çok önemli bir seçim maratonuna başlayacağız. Seçim startını bu günden verdik. Biz seçim çalışmalarına önceden başlayarak, oylarımızı almaya alışmış bir partiyiz çalışmalarımızı dada çok artıracağız. bir vites yükselterek belediye başkanlığı seçilerine hazırlanıyoruz. Süreci iyi götürmemiz gerekiyor. Tüm herkesi kucaklayan bir parti olmamız gerekiyor. Kimseyi kaybetme lüksümüz yok. Gönlü kırılmış, talebi yerine gelmemiş tüm herkesin yanına gideceğiz. Elimizi herkese uzatacağız. Şahıslara bağlı siyaset yapmayacağız. Samimiyetliğimizden taviz vermeden hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bize oy veren vermeyen tüm beldeleri, kasabaları ve köyleri ziyaret ederek nasıl hizmet edebiliriz noktasında görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

"İKTİDAR PARTİSİNDE MİLLETVEKİLİ OLMAK ZORDUR"
Muhalefette milletvekili, il başkanı, ilçe başkanı olmanın çok kolay olduğunu kaydeden Altunbaş, "Ama iktidar partisi yani hizmet partisinin milletvekili olması çok zordur. Onlar sürekli eleştirir ama biz sürekli hizmet yapan kişiyiz. belediye seçimlerinde de kenetlenerek ve kucaklayarak hizmetlerimize son sürat devam edeceğiz. Ak Parti öncesinde iktidarda olan partilerin, diğer partililerin işlerini yapmadıklarını, hizmet vermediklerini ve partili ayrımı yaptıklarını hep birlikte gördük. Ak Parti'nin iktidara gelmesiyle ayrımcılığın da ortadan kalktı, bizim siyaset anlayışımızda o partili, bu partili ayrımı olmaz. Siyaset seçim sandığına gidene kadardır. Seçildikten sonra sadece bize oy verenlere değil, vermeyenlere de hizmet ulaştırırız. Bunun pek çok örneğini görebilirsiniz. Farklı partilerden belediye başkanı seçilmiş arkadaşların taleplerini de partisine bakmaksızın yerine getiririz. Çünkü halk onu seçmiştir. Yapacağı hizmetler vatandaşlarımız içindir. Biz bunların önünü tıkamayız, tıkamayacağız da. Ak Parti'nin iktidara gelmesiyle hizmet herkese eşit bir şekilde götürülür" diye konuştu.
(OK-ÖS-Y)

11.01.2013 14:03:11 TSI

Editör: Wan Haber