Muğla'nın il oluşunun 100. Yılı çerçevesinde üretilecek projeleri görüşmek için ilki Ankara'da, ikincisi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde yapılan toplantının ardından, üçüncüsü AK Parti Muğla Millevtekilleri Prof. Dr. Yüksel Özden ve Ali Boğa'nın teklifi ile Muğla il genelindeki ekonomi ağırlıklı sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile Cumartesi günü Esnaf Odalar Birliği salonunda yapılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, "Varlık sebebi temsil ettikleri topluluklar ve bulundukları topluma hizmet üretmek olan STK'ların Muğla'nın geleceği için proje önereceği, doğru kararların birlikte aranacağı ve üzerinde yaşadığımız bu güzel belde için ortak akıl yürüteceği bu çalıştayda, özellikle ekonomik değer ve fikir üreten sivil toplum kuruluşlarını çağırdık. Akıl, gönül ve hareket birliği sağlayıp ortak dil geliştireceğimiz bu çalıştay bizlere Muğla'nın geleceği hakkında söz söyleme hakkı verecektir" dediler.
23 Şubat Cumartesi günü saat 13.30 da Muğla Esnaf Odası toplantı salonunda bir araya gelecek olan sivil toplum kuruluşları projelerini ve projelerle ilgili düşüncelerini paylaşacaklar. Muğla ile ilgili birbirinden özel projelerin gelmesi beklenen toplantıya Ak Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı yetkilileri ile STK başkanları katılacak.
Toplantıya Muğla, Bodrum, Marmaris, Milas, Fethiye Ticaret odaları, Muğla Ticaret Borsası, Fethiye, Marmaris ve Bodrum Deniz Ticaret Odaları, Müsiad, Müsid, Muğla Mermerciler Derneği, Muğla Genç İşadamları Derneği, Muğla Esnaf ve Sanatkârları Birlik ve Oda Başkanları, Su Ürünleri Yetiştiricileri ve Üreticileri Birliği, Alabalık Yetiştiricileri Birliği, Arı Üreticileri Birliği, Süt Üreticileri Birlikleri, Besiad, Fetiad, Milas Giad, Marmaris Giad, Bogiad, Ziraat Odası, Güney Ege Otelcileri Birliği, Fethiye Otelciler Derneği, Bodrum Otelciler Birliği, Tursab Bölge Yönetim Kurulları başkanları ve diğer ekonomik ağırlıklı sivil toplum kuruluşlarının başkanları davet edildi.
(BT-MB-İK)

21.02.2013 14:15:47 TSI

Editör: Wan Haber