Nazilli Şehit Aileleri Derneği, Nazilli Muharip Gaziler Derneği ve Nazilli Bedensel Engelliler derneği İstanbul Bağcılar ilçesine tayini çıkan Müftü Sula'ya veda yemeği verdi.
Yemeğe eşi ve müftü yardımcıları ile birlikte katılan Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, 4 buçuk yıl görev yaptığı Nazilli'de önemli projeler hayata geçirdiklerini, bunda da ilçe protokolü ve basın çalışanlarının büyük emeği olduğunu söyledi. Kurulan iyi dostlukların ebedi kalacağını ifade eden Müftü Sula, "Buradaki birlik ve beraberliği hiçbir zaman unutmayacağım. Bir milyon nüfuslu bir ilçeye gidiyorum ve aynı hizmeti orada da sürdüreceğim" dedi.
Nazilli Şehit Aileleri Derneği, Nazilli Muharip Gaziler Derneği ve Nazilli Bedensel Engelliler Derneği'nin ortak verdiği yemekte konuşan Müftü Sula, dernek yöneticilerine teşekkürlerini sundu. Birliktelik karşısında çok duygulandığını ifade eden Sula, "Nazilli'de çok güzel çalışmalar yaptık. Projeler ürettik. Bunları yaparken de birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Nazilli'den ayrılıyorum ama Nazilli'yi hiçbir zaman unutmayacağım. Nazilli'de babam da daha önce görev yaptı. Bu görev bana da nasip olduğu için ayrıca mutluyum. Bu hiçbir zaman unutulmaz. Bunun için de Nazilli'nin bende ayrı bir değeri ve önemi var" dedi.
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin de hizmetlerinden dolayı Müftü Sula'ya çok teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Jale Keskin tarafından Müftü Sula'ya tablo hediye edilirken, Muharip Gaziler Derneği yöneticilerinden Osman Sağıroğlu ise Sula'nın Nazilli'deki çalışmalarını içeren bir CD hediye etti. Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ayşe Hışıl Çinkıt'da Müftü Sula'ya özel bir vazo içerisinde çiçek sundu.
(ÜÖ-MB-İK)

10.01.2013 16:31:18 TSI

Editör: Wan Haber