Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında evinde Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak olan Sivasspor, maçın hazırlıklarına devam ediyor. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son maçı ne olursa olsun kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde ağırlayacağı Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde toplanan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Antrenman, futbolcuların topla çalışmasıyla devam etti. Pazar günü karşılaşacakları Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, maçın önemine değinerek, "Şimdi son maçımız, ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Çünkü biliyorsunuz ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlar oynanacak. Sahamızdaki maçı da kazanmak zorundayız. Elazığ da hakikaten iyi bir şeyler yakaladı. Bilhassa deplasmanda iyi maçlar oynuyorlar. Zor olacak çok mücadeleci maç olacak ben takımıma güveniyorum" dedi.
Devre arası yapacakları kamp hakkında bilgiler veren Çalımbay, "Devresi arası kamp için 1 Ocak'ta toplanacağız. 10'nuna kadar kamp yapacağız. Ondan sonra 12'sinde kupa maçımız var. Bursaspor ile maçımız var. Oradan sonra hazırlık maçı oynayıp döneceğiz" diye konuştu.

"5-6 OYUNCU BELİRLEDİK"
Devre arasında yapacakları transferler hakkında da kısa bir bilgi veren Çalımbay, 5-6 tane oyuncu belirlediklerini ve bu oyuncuların alınması için yönetim ile görüşme yapacaklarını ifade etti.
Çalımbay, yapacakları takviyelerle ikinci yarıya bambaşka başlamak istediklerini vurgulayarak, "Yönetim, eksiklerimizi giderip hem çalışarak hem takviyelerimizle ikinci yarıda bambaşka başlamak istiyoruz. Çünkü ilkyarıda çok maç oynadık. Otobüsle Antep'e gittik. Oradan geldik iki gün kaldık Karabük'e gittik. Oradan Fenerbahçe maçı oynadık, hepsini de aynı oyuncularla oynadık. Eksik bir kadromuz var. Çok sıkıntı yaşadık, ikinci yarı bu sıkıntılarla oynamak istemiyoruz. İkinci yarı bu takviyeler ile hem de çalışarak iyi bir durumda olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Eksik futbolcuların bulunduğunu ifade eden Çalımbay, Cenry'in Bednar ve Doğa'nın sözleşmelerini fes edilmesi sonucu takımdan ayrıldıklarını, Kamil Grosicki'nin ise özel bir durum nedeniyle muhtemelen kadroda olmayacağını dile getirerek, takımda başka bir eksiğin bulunmadığını kaydetti.
(TB-AÖ-BH-RFK-S)

21.12.2012 16:17:45 TSI

Editör: Wan Haber