Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında Tranbzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Sivasspor'da gözler Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi. Hafta başından bu yana zorlu iç saha randevusunun hazırlıklarını ara vermeden sürdüren kırmızı-beyazlılarda galibiyet sesleri yankılanmaya başladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, kendi sahalarında oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına mutlak galibiyet için çıkacaklarını ifade etti.
4 Eylül Stadyumu'nda kendilerini zor bir müsabaka beklediğini dile getiren Çalımbay, "Ligin ikinci yarısı herkes, telafisi olmayan maçlar oynuyor. Biz hem ligi hem de kupayı götürmeye çalıştık. Kısa sürede dar bir kadro ile çok maç yaptık. Kupada iyi bir yere geldik, ligde ikinci yarı ise sadece Mersin deplasmanında bir takım sıkıntılar yaşadık. Şuan takım olarak hepimiz buradayız ve önümüzde zor bir Trabzonspor karşılaşması var" dedi.

"BU MAÇI KAZANDIĞIMIZ TAKDİRDE FENERBAHÇE KARŞISINDA ALINAN GALİBİYETİN ANLAMI DAHA DA BÜYÜK OLACAK"
Tolunay hocanın gelmesiyle Trabzonspor'un iyi bir hava yakaladığı belirten Çalımbay, "Maçımız çok zor olacak. Bunun farkındayız. Maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Rakibimiz kim olursa olsun bu maçtan puan veya puanlar almamız gerekiyor. Tek düşüncemiz taraftarımızın da desteğiyle galibiyeti almak. Fenerbahçe maçında gösterdiğimiz mücadelenin üstünde ve ofansta çok daha iyi olursak sahadan rahatlıkla galip ayrılabiliriz. Bu maçı kazandığımız takdirde Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin anlamı daha da büyük olacak" diye konuştu.

ÜMİT KURT: "BU KARŞILAŞMADAN 3 PUANLA AYRILMAK ZORUNDAYIZ"
Kırmızı-beyazlıların devre arası renklerine kattığı genç savunma oyuncusu Ümit Kurt ise, Trabzonspor karşılaşmasını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Türkiye A2 Milli Takım ile birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Uluslararası Challenge Truphy Turnuvası'ndan başarıyla dönen genç oyuncu Ziya Erdal, turnuvada finale kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, "Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin anlam kazanması için bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak zorundayız. İnşallah Pazar günü seyircilerimizin de desteğiyle karşılaşmadan galip ayrılan taraf biz oluruz ve ligde yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu.
(UY-AÖ-BH-S)

08.02.2013 16:44:58 TSI

Editör: Wan Haber