Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda yarın oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını tamamlarken, yardımcı antrenör Bülent Albayrak, golcü futbolcu Bienvenu için Fenerbahçe Kulübü ile anlaşma sağladıklarını söyledi.
Babasının rahatsızlığı sebebiyle İstanbul'da bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay'ın katılmadığı antrenmada futbolcular, yardımcı antrenör Bülent Albayrak yönetiminde, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışan yiğidolar, daha sonra çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen çift kale maçta Erman ve Uğur'un takımı 2-2 berabere kaldı.
Bülent Albayrak yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini belirterek, "Son antrenmanı yaptıktan sonra özel uçakla Trabzon'a hareket edeceğiz. Hazırız müsabakaya, biz takımımıza güveniyoruz. Kupada gidebileceğimiz kadar en iyi yere gitmek istiyoruz. Ligde de aynı şekilde. Cezalı olan Rajcnoch oynamayacak, bir de bugün Kamil Grosicki'nin hasta olduğu haberi geldi, gıda zehirlenmesi geçirmiş. İki arkadaşımız müsabakada olmayacak, onun dışında tam kadro hazırız maça. Dediğim gibi biz takımımıza çok güveniyoruz, inşallah bu maçı kazanıp kupada iddialı konuma geleceğiz'' dedi.
Fenerbahçeli golcü Bienvenu konusuna da açıklık getiren Albayrak, kulübü ile anlaşma sağlandığını ve futbolcunun kararını beklediklerini söyledi. Albayrak, "Bienvenu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Fenerbahçe Kulübü'yle bir problemimiz yok. Fenerbahçe Kulübü bize kiralık olarak vermeyi kabul ediyor. Yalnız futbolcuyla da görüştük. Kararını verip de tercihini Sivasspor'dan yana kullanırsa anlaşırız, kullanmazsa herkes için hayırlısı olsun diye düşünüyoruz. Bekliyoruz yani, Bienvenu'nün kararı tahminim bugün, yarın netleşir. Daha başka kulüplerden de teklifler var, doğal olarak o da kendisine en uygun teklifi kullanmaya çalışıyor. Bekleyeceğiz, bir iki gün içerisinde netleşir olay" diye konuştu.
Kayserisporun başarılı forveti Kujovic'in gündemde olmadığını belirten Albayrak, "Emir Kujovic ile ilgili herhangi bir gelişme şu an için yok. Yani biz daha önce onla bir görüşme sağlamıştık, çok yüksek bir ücret talep etti. Aşağı yukarı Kayserispor'dan aldığı paranın iki katını Sivasspordan istiyor. Tabi bizim için böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değildi. O nedenle onu şimdilik devre dışı bıraktık, Emir Kjovic transferi şu anda gündemde yok" ifadelerini kullandı.
(TB-ZB-RFK-S)

15.01.2013 16:52:22 TSI

Editör: Wan Haber