Uşak'ın Sivaslı ilçesinde 17 yıl önce boşandığı eşi tarafından bıçakla öldürülen Nermin Şen'in savcılıktan 4 Ocak 2013 tarihinde koruma kararı aldırdığı ancak bugüne kadar hiç polise koruma müracaatında bulunmadığı belirtildi.
Nermin Şen'in 4 Ocak 2013 tarihinde savcılıktan koruma kararı aldırdığını bildiren Demirtaş, il genelinde koruma altında bulunan 67 kadın bulunduğunu ifade etti. Nermin Şen'in şikayeti üzerine savcılığın 4 Ocak'ta koruma kararı aldığını ve eski koca Muslu Özel'i de yaklaşmama cezası verdiğini bildiren İl Emniyet Müdürü Demirtaş, Muslu Özel'in savcılığın kararını ihlal ettiğini ve kadının şikayetinin devam etmesi üzerine zanlının 8 Ocak günü tutuklandığını bildirdi. 10 gün cezaevinde kalan eski kocanın 18 Ocak 2013 günü tahliye olduğunu bildiren Şammaz Demirtaş, Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin bu süre içerisinde değişik zamanlarda Nermin Şen'i arayarak tehditlerin devam edip etmediğini sorarak kontrol ettiği anlattı. Demirtaş ayrıca, öldürülen Nermin Şen'in bugüne kadar hiç polisi aramadığını ve tehdit aldığı yolunda bir müracaatının bulunmadığını sözlerine ekledi.
İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, bugün sabah Sivaslı'da eski eşi Nermin Şen'i bıçakla öldüren Muslu Özel'i kısa sürede yakalamak için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
(KY-HO-Y)

30.01.2013 17:37:15 TSI

Editör: Wan Haber