Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, borsa seçimlerinde yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Sivas Belediyesi Selçuklu Sosyal Tesisleri'nde bir basın açıklaması yapan Hastaoğlu, 2 Şubat cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde yeniden aday olduğunu belirtti.
Başkan Hastaoğlu açıklamasında, "Biz 2009-2013 yılları arasında bu görev için talip olduk ve üyelerimizin teveccühü ile bu göreve başladık. Göreve geldikten sonra yönetim kurulumuzun ve meclisimizin ortak amacı üyesi bulunduğumuz borsamızı ve camiamızı hak ettiği bir konuma taşımak oldu. Görev yaptığımız 4 yıllık dönemde Meclis Üyesi arkadaşlarımla beraber, üyelerimiz arasında ayrım yapmadan, her zaman üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalıştık ve mücadele ettik. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla hoşgörü ve iyi niyet çerçevesinde iyi diyaloglar kurduk. Her zaman her işin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduk" dedi.
Başkan Abdulkadir Hastaoğlu "TOBB'a bağlı oda ve borsaların seçim takvimi 1 Şubat'ta başlayacak ve 31 Mart'ta sona erecektir,bilindiği üzere 02 Şubat 2013 Cumartesi günü 09.0017,00 saatleri arasında Celal Bayar Caddesindeki Sivas Ticaret Borsası'nın merkez binasında yeni dönem için başkanlık ve meclis üyesi seçimi gerçekleştirilecektir. Biz bu seçimlerde Sivas Ticaret Borsası'nın ilçeler ve merkezde ki üyelerimizinde desteğini alarak ben ve çalışma arkadaşlarım ile birlikte resmen aday olduğumuzu tüm üyelerimize ve kamuoyuna açıklıyoruz. Olağan organ seçimlerinin Sivas'ımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyor, tüm üyelerimizi oylarını kullanmaya davet ediyorum" diye konuştu.
(UY-ZB-Y)

25.01.2013 13:21:38 TSI

Editör: Wan Haber